Áraink Vissza

…ha az áralapján akarsz dönteni, sajnos biztos nem mi vagyunk a megfelelő választás számodra…

Azonban ha fontos neked a minőség, szakértelem, precizitás, megbízhatóság és hogy egy jól felkészült csapat áll a hátunk mögött, aki mindig minden szituációban a te érdekeidet képviseli és helyezi előtérbe, akkor jól döntöttél.

Nemzetközi színvonalat nyújtunk, árainkat mégis úgy állítottuk fel, hogy minden igényes megbízó részére elérhető csomagokat kínálunk. Esküvős mini csomagjaink már 160.000 Ft-tól elérhetőek, esküvői videó készítés már 200.000 Ft-tól, családi és gyermek fotózás már 30.000 Ft-tól, portfólió készítés akár már 65.000 Ft-tól, céges rendezvény fotózás óradíjas elszámolás alapján.

Munkáink között találtok beárazott esküvői fotósorozatokat, esküvői videókat, rendezvény fotókat, családi fotósorozatot stb. , egy kis iránymutatásnak mit nyújtunk mennyiért. Több szolgáltatás egy idejű megrendelése esetén jelentős kedvezményeket biztosítunk. Cégeknek éves szerződés esetén egyedi ajánlatot készítünk.

 

Minta esküvői videoklip ár: 200.000 Ft

0721-18_20_21_dsc_6310_300Amit a csomag tartalmaz: Videoklip az esküvő teljes anyagáról. Különleges pár, különleges elképzelésekkel, egyet   azonban biztosra tudtak. Az esküvőjük napjáról nem szeretnének, hosszú felvételt ami a polcon fog porosodni, sokkal  inkább egy rövid de frappáns, nagyon trendi zenés anyagot, ami saját részükre és barátaik részére is felejthetetlenné  teszi a nagy napot. Zenében nagyjából ismertük az elképzeléseiket de amikor meghallották, hogy kedvenc daluk lett az  esküvői videójuk alatt, akkor azért mindketten nagyon boldogok voltak. Hiszen így tökéletes és így teljes minden. Van  egy elképzelés, egy vágy, egy álom amit profi szakemberek valósággá tesznek...és hogy hogyan létezik, hogy ezt a  minőséget ilyen olcsón megkapták...hát eláruljuk a titkot.

Ahogy azt szolgáltatásainknál többször olvashatjátok, mindig  felhívjuk a figyelmeteket a csoportos szolgáltatás megrendelésére, úgy mint smink szolgáltatások, eskvüvői  fotószolgáltatás és esküvői videó.

Áginak és Péternek nagy kedvezménnyel érkezett ez a videó, ugyanis az esküvőjüket nem szombati napra tették és az összes szolgáltatást cégünktől rendelték meg. 

Így tudtok minőséget vásárolni egy helyen és természetesen ezt mi is mindig megháláljuk felétek!Minta esküvői fotózás ár: 160.000 Ft

0816-18_38_25_dsc_6020_300Amit a mintacsomag tartalmaz: 200 db fotó a készülődéstől az esküvő végéig, zenés slideshow a legjobb fotókból. Timi és Zoli esküvőjére meg volt a fix költségvetés, amibe nagyon szerettek volna beleférni. Ugye ismerős? Viszont, meg volt mindennel kapcsolatban az igény is, hogy minden a lehető legmagasabb színvonalú legyen és egyben biztosak voltak, az örök életükre szóló emléket, azaz a fotózást, kizárólag profikra bízzák. A baráti társaságukból hallottak rólunk és láttak több referenciát még évekkel ezelőtt és így döntöttek mellettünk. Amikor hozzánk ellátogattak, kiderült komplex szolgáltatásunk és természetesen onnantól kezdve nem volt kérdés, hogy ezekben is minket választanak. Nagyon boldogok voltunk és örültünk, hogy újra egy olyan párhoz van szerencsénk aki igazán értékeli a művészi és profi munkát.


Most már csak egy feladat volt, a költségvetést jól kidolgozni. Ők amellett döntöttek, hogy szülessen 200 db kiváló kép az esküvőről és így lett a csomagjuk 160.000 Ft. Mi pedig, ahogy minden párt egy zenés slideshowal ajándékoztunk meg, amelyet a képre kattintva láthattok. Fogadjátok szeretettel, Timinek és Zolinak sok boldogságot kívánunk és mégegyszer, köszönjük, hogy minket választottatok, reméljük még találkozunk!Minta gyermek és család fotózás ár: 30.000 Ft

dsc_1779dsc_1779_300Amit a mintacsomag tartalmaz:1 órás fotózás, kedvezményes fotóalbum és vászonkép rendelés. Igen, jól látjátok, ismerős arcok, Péter, Ági és a kicsi Csenge.

Nem véletlen, azért választottuk őket, hogy lássátok kapcsolatunk egy életre szól. Aki egyszer nálunk fotóztatta esküvőjét egy kedvezményes kártyával ajándékozzuk meg amely minden évben másra vehető igénybe, hol egy vászonkép, egy album, esetleg egy esemény fotózásra szóló %-os kedvezmény.

Így volt ez náluk is, megszületett a kics Csenge, majdan összeházasodtak és azóta többször volt hozzájuk különféle alkalmakból (keresztelő, születésnap stb.) szerencsénk. Köszönjük, hogy minket választottatok és családotoknak évről évre gazdagíthatjuk fénykép sorozatait.Minta rendezvény fotózás: 50.000 Ft 

1209-20_07_39_dsc_68691209-20_07_39_dsc_6869_300Amit a mintacsomag tartalmaz:3 órás fotózás (30-10-10 ezer Ft/óra), zenés slideshow ajándékba. Egy multinacionális cég kedves rendezvényét láthatjátok ebben a slideshowban. Nem csak a családokról de a cégekről is lehet meghitt és örömteli fotókat készíteni. Azonban ha marketinges vagy PR célra akarják használni, azoknak a követelményeknek is megfelel.

A lényeg a téma és a jókedvű munkaerők! Köszönjük megbízóink kitartását és folyamatos megbízásait, reméljük hamarosan Önt is megbízóink között tisztelhetjük és az Önök cégének is bizonyíthatunk. 

 

 

A weboldalon található árak az áfát nem tartalmazzák!

Amennyiben tetszenek munkáink, örömünkre szolgálna egy személyes találkozó ahol közelebbről megismerkedhetsz velünk és szolgáltatásainkkal! Ha kíváncsi vagy, hogy a te nagy napod mennyibe kerülne nálunk, kérjük töltsd ki a lejjebb megadott kérdőívet és mi készséggel elküldjük ajánlatunkat részetekre.

Addig is maradunk üdvözlettel, köszönjük az eddigi bizalmat, kellemes napot és szép fényeket kívánunk!

 

Árajánlatkérés