Portfólió / Család és gyermekfotózás Vissza
Virág évzáró
Varga Zoltán - család és gyermekfotózás
Ut porttitor ligula a ligula massa nunc.
Emily Keresztelő
Varga Zoltán - esküvői videó
Integer ultricies, libero in massa nunc. Integer ultricies, libero in massa nunc. Integer ultricies, libero in massa nunc. Integer ultricies, libero in massa nunc. Integer ultricies, libero in massa nunc. Integer ultricies, libero in massa nunc. Integer ultricies, libero in massa nunc.
9 hónap
Varga Zoltán - esküvői videó
...és hogy kiről szól ez a kis sztori, talán az egyik legkedvesebb családi videóm...hiszen a kis családom 9 hónapját örökíti meg:) Fantasztikus élmény volt feleségemmel végig járni ezt az utat, sok felé mentünk, dolgoztunk és kirándultunk mindaközben, hogy kisfiam a szíve alatt növekedett. Spontán felvételekből tevődik össze ez a kis családi film, mégis szeretettel adja át nektek a bennünk lévő érzéseket és pozitív gondolatokat. Fogadjátok szeretettel, mi nagy-nagy örömmel osztjuk ezt meg veletek.
Kezdődik a suli
Varga Zoltán - esküvői videó
Erdőszéli házikó
Varga Zoltán - esküvői videó
Alíz keresztelő
Varga Zoltán - esküvői videó
Anna
Varga Zoltán - Családfotózás
Egy tündéri család, akinek van szerencsénk az esküvőjük óta nyomon követni csodálatos kis életüket fotózásokon és családi filmeken keresztül...és most újra kameráink előtt gyönyörködhetünk e kedves kis családban, hiszen most Annára várnak, természetesen mint minden fontos alkalmat ezt is megörökítették a család emléktárába. Köszönjük kedves Dina és János, hogy oly sok éve minket választotok. Szeretettel: Varga Zoltán és a VM Studio