Portfólió / Rendezvény fotó és videó Vissza
Fémalk III. Családi Sportnap
Varga Zoltán - esküvői videó
Integer convallis sodales tortor nullam. Integer convallis sodales tortor nullam. Integer convallis
Bogyó és barátai farsang 2013
Varga Zoltán - esküvői videó
Fusce et urna tempor; scelerisque metus. Fusce et urna tempor; scelerisque metus. Fusce et urna tempor; scelerisque metus. Fusce et urna tempor; scelerisque metus. Fusce et urna tempor; scelerisque metus.
Wella Illumina Day
Varga Zoltán - esküvői videó
Hosszú évek óta partnereink közé tartozik a Wella, rendezvényeiket szívügyeinkként kezeljük és különleges odafigyeléssel és szeretettel fotózzuk minden egyes eseményeit. Szinte minden egyes fodrászát személyesen ismerünk és a személyes kapcsolat teszi még ember közelibbé rendezvényeik megörökítését.
007 a Telenor különleges ügynökei
Varga Zoltán - esküvői videó
Közeledik az évvége, a telenor marketinges osztályán készülődnek és repkednek a gondolatok...azzal a különleges kéréssel keresnek meg, hogy szeretnének egy csapatépítő estét, de nem ám olyan hagyományosat...???...ők arra gondoltak, hogy a 007-es bőrébe bújnának és ezzel lepnék meg az idén kollégáikat. Videóink között megtekinthetitek a fotózásról készült werk slide-ot is amelyből sugárzik, hogy a csapat ismét jól döntött, fantasztikus napunk volt együtt. Rengeteg nevetés, hangulat a tetőfokon és a hölgyek el sem tudták engedni a szebbnél szebb ruhákat amelyeket nagy magyar divattervezők terveztek. Köszönjük nektek, reméljük, hamarosan találkozunk egy újabb ötlet kidolgozásán.
AllanNatura BeautyForum
Varga Zoltán - esküvői videó
AllaNatura, egy kedves kis cég amely mára hatalmassá nőtte ki magát. Tulajdonosát, Madarász Allát hosszú évek óta ismerem a beauty szakmából. Fantasztikus csapat egy fantasztikus vezetővel. Mindig szívügyem amikor megszólal a telefon, hogy Zolikám szükség lenne a munkádra. Örömmel vállalom és persze mindig megpróbálok a céghez méltó valami újdonsággal előrukkolni a fotókon. Így volt ez most is! Csörrent a telefon és jött a jó hír: Zolikám az egész csapatnak könnybe lábadt a szeme, szuper amit alkottál! Köszönjük! Ezekért a szavakért, úgyérzem mindig érdemes dolgozni! Hálás vagyok, hogy ismerlek benneteket.
Dell Ultrabalaton
Varga Zoltán - Rendezvény filmezés
Dunapack Magyarország
Varga Zoltán - Rendezvény filmezés