x VM Studio
Szolgáltatásaink / Család és gyermekfotózás Vissza

Egy nagy család vagyunk, és hogy miért…?

Megkerestetek bennünket anno, hogy összeházasodnátok de előtte lenne egy eljegyzés amit feledhetetlenné szeretnétek tenni…majd következett az esküvőtök, melyet megelőzött egy leány- és legénybúcsú…ahol már igazán összemelegedett a csapat, hát így alakultunk mi szépen az évek alatt egy nagy családdá.

Minden nálunk fotózott vagy videózott esküvő után jár egy KLUBKÁRTYA amit minden évben egyszer kedvezményes családfotózásra fel lehet használni illetve egyéb kedvezményeket is igénybe vehettek vele.

Így általában elkezdődik egy hosszú távú kapcsolat velünk és csapatunkkal, családaink és gyermekeink barátságokat kötnek és egyre több szép közös emlék szövődik össze az évek alatt.

Kismama fotózás és pocak fotó!

Egyszer csak jön a telefon, hogy pocaklakó érkezett…igazi öröm az életben, feledhetetlen napok és hónapok várnak rád. Egy nő számára igazán ekkor kezdődik meg az élet igazi oldala, egy kis élet kezd el növekedni és anyává válik.

Hogy mikor érdemes ezt az állapotot megörökíteni az teljesen rád van bízva. Vannak akik havonta készíttetnek egy-két képet a szépen növekvő pocakról, vannak akik a közepén a várandósságnak úgy érzik akkor vannak a legjobb formában és vannak akik egészen a végére hagyják. A mi javaslatunk amennyiben egyszer szeretnéd megörökíteni a várandóságod alatt a pocaklakódat, érdemes ezt a 6. hónapban elkészíttetni. Akkor már jó kerek a pocak és még nincsenek nagyon plusz kilók és eldeformálódások. Mert ugye vannak azok a szerencsések akiknek tényleg csak egy pocak nő de vannak olyanok is akik kétségbeesve hívnak fel minket minket, hogy mi van ha nagyon elhízok, vagy már nem is fogok hasonlítani magamra. Hölgyeim, aggodalomra semmi  ok a retusálás csodákra képes, szokta mondani Zoli a vezető fotósunk. A viccet félretéve, ezeket az intim állapotot, tényleg érdemes megőrizni, a fotózás alkalmával a munkát segíti Mana a sminkesünk, aki nem csak fantasztikus pocak fotókat fest a leendő anyukákra és még szebbé varázsolja őket, de támogatja és segíti a fotózás minden pillanatában, női szemmel, női fotós látásmóddal és női érzésekkel. Egyszóval feledhetetlenné varázsoljuk ezt a napodat és egy olyan pozitív érzés marad benned a várandóságról, hogy biztosan sokszor akarni fogod még ezeket az órákat.

…eljött a nagy nap, na azt már nem, akkor én tuti, hogy nem akarok fotókat…

Bizony, mivel minden igényt kielégítünk, és erre is egyre nagyobb az érdeklődés, miért is ne lehetne megörökíteni magát a szülést. Sokan morbid gondolatnak tartják, de fotósunkat meginterjúvolva, minden egyes alkalom egy újjászületés a számára. Minden egyes alkalommal együtt hatódik meg a szülőkkel egy új kis ember születésénél.

Ezeket a fotókat, pár nappal a nagy nap előtt el szoktuk kezdeni befotózni. Elmegyünk a lakásotokba, végigjárjuk a babaszobát, készítünk pár készülődős képet, eljátszuk milyen is lesz az amikor hirtelen idő van és indulni kell…mind mind örömteli pillanat…majdan cseng a telefon egy éjjelen és fotósunk útnak indul. A szülést diszkréten dokumentálja, ezzel nem megzavarva azt a bensőséges légkört és szeretet teli közeget ami a szülőszobán kialakul. Az orvosoddal ezt mindenképen előre egyeztetni kell, de a jó hír az, hogy még egyszer sem volt miattuk fennakadás. Örömmel és érdeklődve vették.

Újszülött és baba fotózás

Megszületett, végre velünk van! A családi fotózás egyik legizgalmasabb pontja, az újszülöttek fotózása. Anne Geddes nevét már biztosan jól ismeritek, hiszen ő a megalkotója ennek a műfajnak, és mi nagyon hálásak vagyunk ezért az ötletért neki. A kisbabákat ebben a stílusban a legjobban 3-10 napos koruk között lehet és érdemes fotózni. Miért? Mivel a babák ilyenkor még nagyon sokat alszanak, így könnyű beöltöztetni őket mindenféle klassz kis babaruhába, horgolt kis jelmezekbe, melyeket természetesen mi biztosítunk számotokra. Egyedi igényeket is el tudunk készíttetni, ennek plusz költsége van, de nyugodtan gyertek új ötletekkel. Ilyenkor még nem terhes nekik a fotózás, nagyon megkímélve őket, mindig természetes fénynél soha nem vakuzva készülnek ezek a fotók. Így ők még édes álmot alszanak készülhetnek a jobbnál-jobb sorozatok. Ha úgy érzed, neked ez sok és fáradt is vagy a szülés után van lehetőség baba fotózásra is kicsit később amikor már 2-3 hónapos. Ez az időszak is nagyon cuki, ahogyan mindegyik. A helyszínt illetően készülhetnek a fotók stúdiónkban, de egy kisbabánál mindig azt ajánljuk, hogy inkább mi helyszínre megyünk és a saját nyugodt, már jól hozzászokott környezetetekben készítjük a baba fotókat. Nem beszélve arról, hogy így a baba fotózás kicsit családiasabbá is tudjuk tenni és szeretünk zsurnaliszta képeket is készíteni rólatok a ti nagy örömötökről melyeket ajándékba adunk nektek.

Gyermek fotózás

Már megint egy elbaltázott óvodai fotó. A gyerek nem néz a kamerába, nem jól áll a haja, nincs kedve az egészhez. Mi pedig otthon bosszankodunk, mert tuti, hogy a másik gyerekről jó kép készült csak a miénk nem fogadott szót.

Kedves szülők! Jelentjük, ha a fentiek így történtek, a gyermeketek jól működik. Nem lehet egy kisgyermekre sem ráerőltetni azt amihez neki az adott pillanatban egyáltalán nincs semmi kedve. Idegen emberek, szalag szerű fotózás, be kell állni egy idegen környezetbe, idegen bácsik és nénik mondják, hogy most vigyorogj stb. Megkérdeztük már magunktól, vajon nekem ez menne e?

Még nem volt gyermek aki ne a legnagyobb barátunkként lépett volna ki stúdiónkból, rengeteg játék és figyelem veszi itt őket körül. Amíg az anyukát  Mana a sminkesünk és stylistunk előkészíti, Zoli összehaverkodik a gyermekekkel. Azután kezdődhet a nagy játék, szülőket elküldjük (kiküldjük) és nagy kacagások közepette kattog a fényképezőgép és a gyerek észre sem veszi, hogy neki most meg kellene felelnie, önfeledten és természetesen viselkedik mi pedig végezzük a munkánkat.

Ugyanezt saját környezetben a kis játékaival, vagy szabadtérben is meg lehet fotózni. A lényeg, hogy mi felnőttek ne izguljuk túl a dolgot. Hagyjunk időt a gyermekeknek feloldódni. Alkalmazkodjunk gyermekünk személyiségéhez és egyéniségéhez, mi pedig segítünk benneteket ahhoz, hogy évről évre újabb és újabb szép képeket vigyetek haza tőlünk.

Keresztelő, születésnap, bölcsöde-óvoda-iskola ballagás. Rendezvények amelyeket szívesen megörökítenénk profi módon.

Izgalmak az életünkben, szép órák és feledhetetlen pillanatok. Ne akarjuk egyszerre élvezni is őket és megörökíteni, mert nem tudjuk. Inkább élvezzétek és a munkát bízzátok profikra, mi pedig biztosítunk róla, hogy amikor előveszitek egy-egy slideshown az adott eseményt, mindig jó szívvel gondoltok vissza rájuk.

Családi fotózás

A család fotózás is többféle lehet, készülhetnek stúdióban sminkkel, minden megkoreografálva, de készülhetnek akár spontán képek is otthonotokban vagy külső helyszínen. Ez utóbbit mi jobban szeretjük, nagyon szerteágazó lehetőségek vannak benne, aki minden évben egyszer legalább megörökíti családját, nagyon érdekes ahogy az évek alatt látja, mi hogyan változik. Izgalmas és szép emlékek őrizhetőek meg így.

…miről ne feledkezzünk még meg, ha családi emlékeket akarunk megőrizni…

A családi fotózás és gyermek fotózás nem fejeződik be ott, hogy a mi kis szűk családunk. Ne feledkezzünk meg a nagyszülőkről esetleg dédszülőkről sem. Kerek évszámok vagy házassági évfordulók, mind-mind az-az esemény ami visszahozhatatlan, kameráinkon keresztül viszont örök emlék marad az egész család részére.

Ahogyan születünk, úgy el is múlunk. Szólnak a keresztény énekek, porból lettél porrá leszel.

Talán, most sokan csodálkoztok, de igenis tisztában kell lenni az elmúlással és annak szépségével. Fájó pillanatok és fájdalmas napok, amelyeket megkönnyíthet az-az emlékezési forma amelyet mi nyújtunk nektek. Szeretteinket és elbúcsúztatásukat (temetés) úgy is megörökíthetjük, hogy emléküket valóban örökre szívünkben őrizzük és tisztelettel emlékezzünk arra a napra is amikor itt hagyták a földi életet.

Milyen formában kapjuk meg a készített családi fotókat?

A fotókat csomagok függvényében mindig retusálva, elektronikusan vehetitek át. Opcionálisan rendelhetőek a képekből papírképek, FineArt albumok, vászonképek, ezekről érdeklődjetek a fotózáson. Családi eseményekről és családi fotózásokról ajándék zenés slideshowkat készítünk (amennyiben elegendő fotó készül 40-50 minimum), melyeket közösségi portálokon megoszthattok állandó tárhelyünkről vagy elküldhetitek szeretteiteknek, barátaitoknak.

Mindezek mennyibe kerülnek nekünk?

Az áraink menüpont alatt tájékoztató jelleggel, megtaláljátok árainkat. Ha konkrét fotózásra szeretnétek ajánlatot kérni, kérjük írjátok le e-mailben kéréseiteket, igényeiteket és elérhetőségeteket és mi felvesszük veletek a kapcsolatot.

Vannak e referenciák a fenti szolgáltatásokról?

Minden a fent említett szolgáltatások közül megtekinthető porfólió galériánkban. Jó nézelődést kívánunk, és reméljük hamarosan találkozunk a Te családoddal is kameránk előtt.