x VM Studio
Szolgáltatásaink / Esküvői videó Vissza

Stílusosan, egyedien, a ti igényetekre szabva, csúcsminőségben. Filmjeinket akár a mozivászonról is nézhetnétek. Elmeséli életetek legfontosabb és legintimebb napját, mely kizárólag rólatok szól. Hívhatjuk ezt akár cinematográfiának, esküvői filmkészítésnek vagy csak egyszerűen esküvő videónak, mely a ti legszebb napotokon készül, Rólatok, Nektek, Értetek. Észrevétlenül, a háttérben de tiszta szívvel kísérjük végig a momentumokat és örökítjük mozgófilmé a felejthetetlen esküvői órákat.

Amit tudni érdemes az esküvői videó készítésről! Új korszak az esküvő filmezésben.

A legszebb napon a legtökéletesebbnek lenni. Talán minden házasulandó párnak ez az álma, és ha ez még film formájában rögzítésre is kerül, akkor igazán nyomot hagynak az utókor számára.

Sokan gondolnak, sokfélét az esküvői videó fontosságáról. Vannak akik azzal a kéréssel keresnek fel minket, hogy ők nagyon szeretnének egy ilyet mert látták a barátaiknál és milyen jó, de hát belőlük ezt biztos nem lehet kihozni, ők utálják a kamera közelségét és egyáltalán viszont látni hallani a hangjukat bármilyen házi videón is.

Azokat szeretnénk most megerősíteni akik bizonytalanok illetve egy kis iránymutatást adni azoknak akik nagyon szeretnék és biztosan tudják, hogy e nélkül nem múlhat el az életük legfontosabb eseménye.

Az esküvő videó készítés új korszakát éli, DSLR technika. Eltűnnek a nagy tv forgatásról jól ismert kamerák, és helyettük tükörreflexes profi fényképezőgépek veszik át a helyet. Nem csak, hogy diszkrétebben a háttérben lehet maradni ezekkel a kis gépekkel de sokkal jobb minőségű és felejthetetlen emlékeket lehet gyártani velük. Természetesen az így készült esküvői videó már egész más minőségben látható a TV képernyőjén is mint az elődje a DVD. 1920x1080 pixel felbontásban természetesen Full HD minőségben rögzítjük esküvői filmjeinket és esküvős klipjeinket. Még élvezhetőbbé teszi az esküvői videózás területét egy kiegészítő eszköz, melyet nagyon kevesen használnak még ezen a területen, de hatalmas élményt nyújt a már elkészült videó anyag nézésekor. Ez pedig a „stedicam”, a kamera úszik a levegőben, biztosan áll a kézben, és kiegyenlíti az operatőr lépéseit, nem lesz benne az a saját mozgás amely a saját lépésekből tevődik össze, egyben stabilizál. Ezzel a technikával olyan bonyolult kamera mozgásokat és állásokat is helyettesíteni lehet, amelyeket csak filmeken vagy videóklippeken láthat az ember.

És akkor jön az a rész, hogy mit is szeretnénk igazán látni. Ne akarjunk filmszereplők lenni, ne akarjunk videó klipet forgatni és megfelelni mindenféle elvárásoknak, minden léptünket megkoreografálni.

Egyszerűen csak éljünk a pillanatoknak és élvezzük az eseményeket melyek körül vesznek minket. Szeressük a párunkat és hagyjuk, hogy a hozzáértő szakemberek mindezt észrevétlenül, a háttérből irányítás nélkül megörökítsék nekünk. A feladat elhinni, hogy minden úgy jó, ahogy éppen történik, nem baj ha más volt a forgatókönyv, nem baj ha nem minden úgy sikerült ahogy elterveztük. Ennek a filmnek nem az a lényege, hogy filmet forgassunk, hanem az hogy visszaadjuk számotokra azokat a mesés és szerelmes órákat amelyeket az esküvőtök napján éreztetek. Ha ez meg van mi elvégeztük örömmel a feladatunkat, teljesítettük a küldetésünket és hálásak leszünk azért, hogy ránk bíztátok ezt a bizalmas és szép munkát.

Esküvői klipp vagy hosszú videó? Mi a különbség? Kell e mindkettő?

Esküvő klipp: 5-10 perces (esemény függő az időtartam) zenére összevágott felvétel, az esküvő kivonata, a legnagyobb élvezeti értéket nyújtja, e-mail-ben elküldhető vagy megosztható, külön tárhelyen kezelt, blueray lejátszón, médiaboxon, televízión lejátszható Full HD minőségben.

Esküvő hosszú videó: 45-90 perces (esemény függő az időtartam), saját hangokkal és zenei aláfestéssel, az esküvőn történt fontos események és pillanatok, egy felejthetetlen emlék amely egy életen át vissza hozza a legfontosabb órákat.

A kettő közötti különbség igen nagy, az egyik egy hangulatos zenére összevágott kivonata lesz az esküvőtöknek, a másik pedig elmesél minden vicces és megható pillanatot, eredeti hangokkal és zenével vegyítve. Sokan kérdezik, hogyan férhet bele minden 1 órába, sőt többen szeretnék ha 4-5 órás anyag készülne minimum az esküvőjükről. Persze erre is van lehetőség…de higgyétek el nincs erre szükség, ez az 1 órás emlék is egy olyan emlék marad amit inkább majd évek múlva a kandalló mellett megnéztek. A gyermekeitek jókat kuncognak apán és anyán milyen szépek is voltak az esküvőjük napján. A nehéz időkben előkerül és békülés képen megnézitek, felhívva a másik figyelmét: Nézd csak mit is fogadtunk mi meg ezen a nagy napon! Egyszóval körülbelül az az 1 óra minden fontos eseményt rögzít erről a napról. A klip viszont egy nagyon fontos dolog, elküldhetitek azoknak a barátoknak, ismerősöknek akik nem vettek részt az esküvőtökön, vagy egyszerűen csak napközben megnézitek, hogy jó kedvre derítsen benneteket. Éppen ezért nagyon fontosnak tartjuk a zenei minőséget és aláfestést melyet veletek együtt választva, a ti ízlés világotoknak megfelelően alakítunk ki.

A fenti sorokból kiderült, hogy mindkettő másra hivatott, javaslatunk az lenne, hogyha megengedhetitek magatoknak készíttessétek el mindkettőt, és egyben biztosak lehettek, az utókor nagyon hálás lesz ezért a fantasztikus élményért amit megőriztek nekik.

Milyen a jó zene választás esküvői videóhoz és klipphez?

Ahogyan az esküvő videózás is, úgy az esküvői aláfestő zenék megválasztása is a mi feladatunk. Azonban, nagyon örülünk annak amikor egy pár kreatív és előre átküld nekünk 4-5 zenét, amelyből mi már megismerjük, milyen stílust is szeretnének viszontlátni az esküvőjükről. Vannak esetek amikor eltér a véleményünk, az alapján, hogy megismerünk egy párt és elküld egy-egy zenét a számunkra, mi pedig valami egészen mást tudnánk hozzájuk elképzelni. A tapasztalat az, hogy mindig a legjobb és legszínvonalasabb megoldásra jutunk közösen. És ,hogy mi a jó? Az amelytől igazán jól érzitek magatokat, egy egy ritmus vagy stílus magával ragadja az embert, és akár egész nap képes lenne hallgatni, ez lesz a megfelelő választás. Abban biztosak lehettek, hogy rosszul nem tudtok választani, hiszen szakértői szemmel ott vagyunk mellettetek és mindig kontrolláljuk az éppen legmenőbb slágerzenéket vagy esetleg a múltból kiragadott slágereket.

Milyen formában kapjuk meg a már elkészült esküvői anyagot?

Több lehetőség van, Full HD minőségben általában pendrivon adjuk át és mellette dvdre  is kiírásra kerül az anyag. Opcionálisan választhatóak hozzá dísztokok is, amelyek stílusban megegyeznek a FineArt fotóalbumokkal is amelyek az esküvői fotózás alkalmával készülnek.

A teljes anyag elérhető egy tárhelyen is, amelyhez folyamatos jogosultságot biztosítunk nektek.

Hol vállalunk esküvői videózást?

Mivel csapatunk több nyelven beszél, ezért a világ bármely pontján rendelkezésetekre állunk.

Esküvői videó készítést Magyarország területén belül az alábbi kiszállási díjakkal vállaljuk:

Esküvői videó Budapesten és vonzáskörzetében ingyenes a kiszállás!

  • 0-50 km 5.000 Ft
  • 50-100 km 10.000 Ft
  • 100-150 km 15.000 Ft
  • 150-200 km 20.000 Ft
  • 200 km felett egyéni megállapodás, kérj árajánlatot.

Fontos! Minden esetben autópálya költséget és kizárólag benzin pénzt számolunk fel.

Mennyi idővel és milyen feltételekkel foglalható le az esküvő időpontja?

Az egyik legfoglalkoztatottabb esküvői fotós és videós csapat vagyunk, ezért megkérünk, mindenkit aki szolgáltatásaink felől érdeklődik, hogy mielőbb érdeklődjön opcionális időpontok felől. Amint realizálódott az esküvőtök időpontja, minél előbb egyeztessünk egy személyes találkozóra időpontot, ahol van lehetőségünk nekünk is megismerkedni veletek és minél személyre szabottabban elkészíthessük esküvőtök forgatókönyvét a mi részünkről és meg tehessük ajánlatunkat.

Van lehetőség tőlünk, árajánlatot kérni, az áraink menüpont alatt, ahol hozzávetőlegesen árakat is láthattok, viszont ajánljuk figyelmetekbe referencia videóinkat, melyek közül néhányat beáraztunk, hogy lássátok nagyjából mi mennyibe kerül.

Ha van rá lehetőségetek, időtök és úgy érzitek nektek is nagyon fontos az hogy milyen ember, csapat vesz körül benneteket a nagy napon, megkérünk benneteket szánjatok időt a személyes találkozásra, higgyétek el megéri. Nem csak feltétlenül az árak miatt, hanem amiatt is, hogy kiderüljön, megtaláljátok e a közös hangot egymással.

Ha döntöttetek és minket választatok, akkor írunk egy szerződést a megbeszéltekről és 40 %-kal tudjátok foglalni az esküvőtök időpontját. Ez a szerződés mindkét felet köti, egyfelől az időponthoz, másfelől a munka minőségéhez illetve a szerződés pontjainak teljesítéséhez.

Kedvezmények és árak!

Árainkat példaszerűen mutatjuk be egy-egy referencia videó alatt, kérlek keressétek az oldalon, vagy tájékoztató jelleggel az áraink menüpont alatt is találtok árakat.

Kedvezményes lehetőségeinkről, kérjük érdeklődjetek e-mailben, mert mindig tartogatunk számotokra meglepetést. A 2013-as évben például az esküvős fotóscsomagokhoz fél áron adtuk az esküvői videós csomagokat.