x VM Studio
Szolgáltatásaink / Rendezvény fotó és videó Vissza

Mit nyújtunk azoknak a cégeknek akik ránk bízzák fotós és videós szolgáltatásukat?

Először is szakképzett munkaerőt, pontosságot, precizitást és hosszú távú megbízható kapcsolatot. Cégünk több mint 10 éve áll készségesen a legkisebb mikrovállalkozástól a legnagyobb multinacionális cégek rendelkezésére. Technikai felkészültségünk a legmagasabb szintű Nikon rendszerekkel akár stúdióban vagy külső helyszínen is elérhető. Igény esetén studio felszerelést is ki tudunk telepíteni fotózásokhoz. Filmes rendszerünk a legújabb tükörreflexes technológiával  (DSLR) rögzítjük így minden rendezvény video vagy akár video klipp full HD minőségben készülhet.  Csapatban dolgozunk ezért mindig biztosítva van az eseménye, nálunk nem fordulhat elő késés vagy csúszás, vezetőfotográfusunk Varga Zoltán .

Nagyobb referenciáink az évek hosszú sora alatt: Wella Magyarország, SzépvilágExtra Szépipari Szaklap, Szépítész Magazin, Keune, Loreál, Swarzkopf, AllaNatura, MariaGaland, Babor, Vodafone, Telenor, Aranyászok, DBH Hungary, Fémalk Zrt, PorticoInvestments, Irix, Human Telex Reklámügynökség, Pepsi, Dreher, Kis Luxus Áruház, TV2, Cinkóczy Inplant Központ, Peroni, Szakács könyv fotózás. Kérjük, tekintsék meg néhány fotósorozatunkat és videonkat a portfolio menüpont alatt.

Céges weboldalhoz fotózás: portré, tárgy, eszköz, szolgáltatás

Manapság már nincs cég weboldal nélkül. A jó weboldal nem csak a cég profilját és szolgáltatásait, termékeit mutatja be, hanem képet ad az ott dolgozó vezetőségről és munkatársakról.

Akinek fontos a minőség, és hogy cégéről a legjobb benyomást keltse, profikra bízza ezt a feladatot. Ennek az egyik része a weboldalon szereplő tárgyak, eszközök, szolgáltatások illetve emberek minőségi képanyag rögzítése. Fotóinkat kizárólag retusálva, az Önök igényeinek megfelelően adjuk át.

Rendezvény fotózás ahogy mi látjuk…

A rendezvény fotó megannyi féle lehet, akár egy sajtótájékoztató, családi nap, divatbemutató, hajshow, bemutatók, csapatépítő tréning, kiállítás, promóciók illletve a klasszikus ünnepi rendezvények: karácsony, mikulás, anyáknapja stb.

Mind-mind egy olyan emlék a cég életében amelyet nem csak a külvilág felé, reklámként készítünk, hanem az ott dolgozó munkatársaknak is.  A mi cég filozófiánk az, hogy nagy családként, ahogy egy jó cég is üzemel, mindenki jól járjon. Mit is jelent ez? Elégedett legyen az utolsó szakmunkás is, mert készült róla egy jó fotó a céges rendezvényen, örüljön a vezetőség mert egy remek video anyag készült a munkájukról, és büszke legyen a cégvezető, tulajdonos mert az ő általa képviselt cég image azáltal, hogy minőségi szolgáltatást választ, sokszorosan megtérül befektetése.

Egy cég életében nagyon fontos tud lenni, hogy  rendezvényei megörökítve maradjanak, nem csak image építő, de arhiváló feladatunk is van az utókor számára.

Általában minden eseményről amiről legalább 50-60 fotó készül, egy ajándék zenés slideshow-t is átadunk, ezzel megköszönve, hogy minket  és szolgáltatásainkat választották. Ezek a kis zenés slide-ok sokszor nagyobb értéknek örvendenek mind a munkatársak mind a vezetőség körében, mint bármi amit a cég ajándékba adhat egy-egy ünnep alkalmával.

Rendezvény videózás

Céges bemutatkozó kisfilmek készítése. Reklám kampány fotó és videózása. Divatbemutató rögzítése. Videó klipp készítés.

Portré fotózás

Stúdiónkban vagy külső helyszínen, a legszebb és legtermészetesebb fényeknél készítjük portréinkat. Céges weboldalakhoz, arculat kialakításhoz kérjük kérje kedvezményes fotós csomag ajánlatainkat.

Mi az amire még szüksége lehet és nálunk biztosan megoldást talál rá?

Ételfotózás épület fotózás, tárgy fotózás tárgyasztalon studio körülmények között, reklám fotó, divat fotózás, kampány fotózás, óriás plakát fotózás, image video készítés, bemutatkozó video készítés.

+ szolgáltatás a VM stúdiónál: SMINK

Ajánljuk figyelmükbe céges rendezvényeikre stúdiónk egyik + szolgáltatását a sminket, sminkelést.

Legyen az egy portré fotó melyhez egy jó smink elengedhetetlen vagy egy céges rendezvény ahol éppen fellépőket kell sminkelni esetleg az adott témának megfelelően maszkolni, vagy egy csapatépítő tréning ahol mint plusz feladatot kapnak a hölgy kollégák és személyre szabott sminktanácsokkal látjuk el őket vagy tanítjuk meg őket sminkelni. Mana personalmakeupartist csapatunk tagja, aki széppé varázsolja a hölgyeket és adott esetben egy kis sminket rak az urakra. Referenciái számos helyen megtekinthetőek magazinokban, TVs produkciókban, esküvőkön, klipp forgatásokon, céges rendezvényeken a SminkAkadémia vezetőtrénere és a Zuii Organic Dekorkozmetikai termékcsalád Vezetősminkese.

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették figyelmét, kérjük kérjen árajánlatot Áraink menüpont alattt és mi készséggel állunk rendelkezésére.