VM Studio Vissza

„maradandót alkotunk…észrevétlenül adjuk vissza legkedvesebb pillanataid…prémium minőségben rögzítjük életed akár minden fontos momentumát”

Gyere és ismerd meg a mi világunk melyet kameránkon keresztül mutatunk most meg neked!

Esküvői fotóink és esküvői videóink bejárták a nagyvilágot. Vezetőfotográfusunkat Varga Zoltánt 2011-ben az év esküvő fotósának választották az esküvönklesz.hu internetes portálon, több száz esküvői fotós közül. Csapatunk tagjai képzett fiatal, dinamikus, kreatív fotósokból és operatőrökből tevődik össze.

Stúdiónk több mint 15 éves szakmai múltra tekint vissza az esküvői fotó témában, ezért is emeltük ki a szolgáltatásaink közül. Oldalunkon többféle stílusban de mégis egyedi minőségben és szemléletben találsz, az általunk legjobbnak tartott esküvőkből válogatást, amelyek nemcsak kreatív fotókat hanem fotózsurnaliszta szemmel készült emlékeket is tartalmaznak. Számunkra Te vagy a legfontosabb, nincs két egyforma kép, ahogy nincs két egyforma ember sem. A benned rejlő stílus és szépség melyet viszontláthatsz képeinket. 2009 óta pedig cinematográfiai szolgáltatással is bővítettük palettánkat melyet az esküvői videózás területén a legfejlettebb DSLR technikával rögzítünk, filmjeinket akár a mozivászonról nézve is a legkiválóbb minőség jellemzi.  

Családi csomagjaink egy életre szólnak, ahogy a VM Studio is időközben családi vállalkozássá nőtte ki magát, belépett egy kis ember az életünkbe, úgy szolgáltatásaink is még családbarátabbak lettek. Fontosnak tartjuk a hosszú távú kapcsolatot, azért dolgozunk, hogy minél több család megtalálhassa velünk a családi fotózás legszebb élményeit. Veletek legyünk minden szép napon és emlékezetessé tegyük a legszebb pillanataitokat. Amikor felgyúlnak a fények és elkezd kattogni a fényképezőgép, elkezdődik a mese amely rólatok szól és benneteket örökít meg. A családi albumok pedig szépen sorakoznak évről évre a polcokon.

A fények és a különleges helyszínek rabjai vagyunk, minden fotózást személyre szabunk, legyen ez akár egy céges rendezvény, csapatépítő tréning vagy akár egy weboldal arculat fotózás. Profizmusunk abban rejlik, hogy diszkréten de magabiztosan, prémium minőségű fotó sorozatokat és video filmeket adunk át megrendelőinknek.

Oldalunkon hamarosan elindítjuk blogunkat is, melyen napról napra új információkat, fotókat, videókat találsz és betekintést kaphatsz abba a vizuális világba amelyet mi nyújthatunk neked.